ELKE MAAND BIJ PLAY-IN

DJ - WIJN - BIER - FOOD - 5 ACTIVITEITEN

1-2 keer per maand vanaf 18:30 uur openen onze deuren voor volwassenen.
Een 18+ avond met een LIVE DJ, Arcadespellen spelen, springen op de Trampolines en klimmen op de Climb Walls.
Wil je deze avond uitbreiden?
Dan zijn de VR spellen te reserveren of onze Escape Room de X-cube te boeken.

ONZE ACTIVITEITEN
 • ARCADEHAL
  Voel samen met je team de nostalgie in onze jaren 80 Arcadehal. Herbeleef bij ons de tijden van een jaren 80. Van retro arcade spellen tot de nieuwste Stern Pinball machines, buttonbashers, shooters, vecht spellen, dansspellen, muziek spellen, pooltafels en airhockeytafels.
 • VIRTUAL REALITY
  Is jouw team op zoek naar een ‘next-level’ belevenis? Dan is onze Virtual Reality zeer geschikt! Ervaar zelf hoe het is om in een levensecht VR videospel. Je kunt 360 graden om je heen kijken en je beweegt vrij rond. Onze VR experiences zijn makkelijk te bedienen en voor iedereen toegankelijk.

 • ESCAPE ROOM
  Op zoek naar een activiteit met wat extra uitdaging voor jouw team? De X-Cube is de ultieme hersenkraker van het moment. In de EscapeRoom Cube staan spannende uitdagingen te wachten voor jouw team. Denk aan het oplossen van een moord, het kraken van een bankkluis of het ontmantelen van een bom. Een complete beleving voor 2-6 personen waarin geluid, beeld en spel samen komen.
 • CLIMB WALLS
  Wil jij met jouw team de hoogte in? Ons veilige klim concept is voor iedereen toegankelijk. Beklim de Stairway to Heaven, win van je team op de Speedclimb, beklim de Leap of Faith voor een echte sprong in het diepe en glij van de Vertical Drop Slide die je zo spannend kunt maken als je zelf wilt
 • TRAMPOLINE PARK
  Benieuwd naar de andere talenten van je team? Laat ze zijn/haar kunsten zien in ons Trampoline Park. Spring van trampoline naar trampoline speel een potje dodgeball, loop tegen muren op met de toffe wall trampolines en balanceer op slacklines en evenwichtsbalken. Laat je van de High tower vallen in een reusachtige airbag of verdwijn in een bad vol schuim blokken.
ONZE ACTIVITEITEN
Krijg een beter beeld van wat er allemaal te doen is bij Activity Center Play-in
CLIMB WALLS
ESCAPE ROOM
VIRTUAL REALITY
TRAMPOLINE PARK
Benieuwd naar de andere talenten van je team? Laat ze zijn/haar kunsten zien in ons Trampoline Park. Speel een potje dodgeball, balanceer op slacklines en evenwichtsbalken. Laat je van de High tower vallen in een reusachtige airbag of verdwijn in een bad vol schuim blokken.
Een ‘next-level’ belevenis? Dan is onze Virtual Reality zeer geschikt! Ervaar zelf hoe het is om in een levensecht VR videospel. Je kunt 360 graden om je heen kijken en je beweegt vrij rond. Onze VR experiences zijn makkelijk te bedienen en voor iedereen toegankelijk.
Op zoek naar een uitje met wat extra uitdaging? De X-Cube is de ultieme hersenkraker van het moment. In de EscapeRoom Cube staan spannende uitdagingen te wachten voor jouw team. Denk aan , het kraken van een bankkluis of het ontmantelen van een bom. Een complete beleving voor 2-6 personen waarin geluid, beeld en spel samen kome
Wil jij met jouw team de hoogte in? Ons veilige klim concept is voor iedereen toegankelijk. Beklim de Stairway to Heaven, win van je team op de Speedclimb, beklim de Leap of Faith voor een echte sprong in het diepe en glij van de Vertical Drop Slide die je zo spannend kunt maken als je zelf wilt
ARCADE
Herbeleef bij ons de tijden van een jaren 80. Van retro arcade spellen tot de nieuwste Stern Pinball machines, buttonbashers, shooters, vecht spellen, dansspellen, muziek spellen, pooltafels en airhockeytafels.
VOOR €34,99 VRIJE TOEGANG TOT ARCADEHAL, KLIMMEN EN SPRINGEN BIJ PLAY-IN
A G E N D A
NEXT EVENING EDITION
E
31 MAART & 15 APRIL UITVERKOCHT

NEXT 13 MEI

2 JUNI-17JUNI-7JULI-19 AUG -8 SEPT-23 SEPT-6 OKT-21 OKT-
3 NOV -1 DEC-16 DEC